Kruisweg 90, 9363 AG Marum

Onderhoud/renovatie

Onderhoud

In het bezit van een prachtige parket of houten vloer of net de sleutel gekregen van uw nieuwe woning maar de kleur van de vloer is niet naar wens? Wij schuren parket- en houten vloeren volledig naar uw wensen. Onze methoden om tot een optimaal resultaat te komen zijn gebaseerd op onze praktische ervaring, die in ruim 40 jaar is opgebouwd.
De totale procedure bestaat uit een aantal basisstappen:

1. CONTROLE

Indien u interesse heeft uw vloer te laten schuren komen wij eerst vrijblijvend langs de vloer te beoordelen en de mogelijkheden door te spreken.

3. SCHOONMAAK

Door het gebruik van professionele schuurmachines met geïntegreerde stofafzuiging wordt verstoffing van de omgeving nagenoeg voorkomen.

2. ONTVETTEN EN SCHUREN

De vloer wordt vakkundig ontvet en geschuurd tot op het gezonde hout, waarbij de kleur en structuur van het oorspronkelijke hout weer terug is.

4. LAK EN OLIE

Daarna wordt de vloer gelakt of geolied. We beschikken over meer dan 40 kleuren olie. Van donker naar licht of andersom? Het is allemaal mogelijk. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Renovatie

Schade aan uw vloer opgelopen ? Of een nieuwe keuken gekocht met een andere opstelling? Bij ons bent u aan het juiste adres voor renovatie en schadeherstel aan uw vloer. Met liefde en vakmanschap maken wij uw vloer weer compleet zoals die hoort te zijn.

Gratis advies? Neem contact met ons op!