Openingstijden

Donderdag & Vrijdag

10:00-12:00 uur
13:00-17:30 uur

Zaterdag
10:00-16:00 uur


Maandag, dinsdag en woensdag gesloten.


Eventueel op afspraak.
0594 - 643 039
06 - 55 34 24 16

Volg ons op Facebook
FB

Kurk


Kurk is een materiaal wat door haar herwinbaarheid (elk jaar groeit op een kurkeik een nieuwe laag schors aan) en duurzaamheid een uiterst ideaal en milieuvriendelijk materiaal voor vloeren en wanden is.

Kurk wordt steeds vaker gebruikt voor decoratie in interieurs, mede door zijn lichte gewicht, isolerend vermogen en uitstekende schokabsorberende eigenschappen. Kurk is tevens energiebesparend waardoor het materiaal zich uitstekend leent om vloeren mee te bedekken.

Splint parket heeft verschillende soorten kurkvloeren van Wicanders in haar assortiment, die uniek zijn door de geïntegreerde hoogwaardige kurklaag, die zorgt voor uitstekend comfort, minder geluid veroorzaakt en meer warmte. De geïntegreerde kurkonderlaag versterkt de warmte eigenschappen en zorgt tevens voor een stille omgeving en aanzienlijke energiebesparing.

Kurkvloeren zijn uiterst comfortabel om op te lopen door de natuurlijke veerkracht van kurk en geven u tijdens het lopen een uniek comfortabel gevoel. Zelfs het lopen met blote voeten zorgt voor een behaaglijk en prettig gevoel.

Splint parket heeft meerdere kurkvloeren van Wicanders, zoals Vinylcomfort, Artcomfort en Hydrocork, Corkcomfort, en wij laten u deze graag in onze winkel geheel vrijblijvend zien.

Klik hier om naar de site van Wicanders te gaan.

Kurk 1Kurk 2
Wicanders kurk vloeren